Faithless идват в България на 19-ти май

Българската публика ще има възможността да чуе на живо парчета като Insomnia, God is a DJ, We Come 1, Salva Mea, Music Matters и още много други на 19-ти май в Зала Универсиада. Faithless имат над 15 милиона продадени албума и заслужено се радват на почетното си място в залата на славата  на електронната музика в последните десетилетия.


Музикалната сила зад Faithless - Sister Bliss пристига у нас, за да представи любими парчета, както и нови актуални хитове. В последните години тя издава и редица самостоятелни продукции и 2 собствени албума, в които работи с музикални икони като Boy George, Dido, Example и Robert Smyth от The Cure.

Родена като Aяла Дебора Бентовим, Sister Bliss се влюбва в музиката още на 5-годишна възраст, когато се учи да свири на пиано, цигулка, флейта, саксофон и бас. През 1987 се появява на английската хаус сцена като една от малкото жени DJ-и на Острова.

След запознанството си с Rollo и Maxi Jazz, с които формират Faithless, започва да издава музика за филми, телевизия и театър. Някои от най-известните й проекти са саундтракът на сериала "Сексът и градът", както и филмът The Beach на носителя на Оскар Дани Бойл, с участието на Леонардо ДиКаприо в главната роля.