Премиум места - Филип Киркоров - 17 септември 2017 - Булстрад Арена Русе

Премиум места - Филип Киркоров - 17 септември 2017 - Булстрад Арена Русе
Булстрад Арена Русе

“Кралят” на руската естрада Филип Киркоров ще посети България и по-специално БУЛСТРАД АРЕНА през септемви 2017 г. с новия невероятен шоу-спектакъл “Я” ( в превод от руски “АЗ”).

Филип Киркоров без съмнение е най-успешният артист в руската история, който поставя все по-висока летва с всяка продукция.

“Я” е високотехнологична програма, в която са задействани 80 артиста, подбрани из цяла Русия посредством многобройни кастинги. Сцената е окъпана в светлина, а гърбa и красят огромни трансформиращи се крилa и лед екрани с впечатляващо концептуална визуализация.

Мащабната продукция е дело на легендарния Франко Драгоне, известен не само с режисурата на спектаклите на Цирк Дю Солей, но и бляскавото шоу на Селин Дион “A New Day”.

Спектакълът е с продължителност 150 минути, през които зрителите ще имат удоволствието да чуят не само песните от най-новия албум на звездата, но и да се насладят на добре познатите и любими хитове.

Впечатляващият международен екип, стоящ зад бляскавия спектакъл “Я”:

Режисьори: Франко Драгоне и Павел Брюно. Заедно са създали 5 проекта на Цирк Дю Солей и шоуто на Селин Дион “A New Day”.

Тони Теста (САЩ) : Хореограф на проекта. Работил с Майкъл Джаксън, Джанет Джаксън, Кайли Миноуг и много други супер звезди.

Маркос Винал (Белгия): Архитект и дизайнер на проекта. Направил е множество грандиозни проекти по целия свят.

Алан Лорти (Канада) : Художник на осветлението на проекта. Алан е режисирал осветлението на Роберт Лепаж,  Едуард Лока, Лара Фабиан и мюзикъла “Нотър Дам Де Пари”

Иван Кассар (Франция): Музикален директор на проекта. Работил дълги години с Лара Фабиан, Джони Холидей и други.

България ще стане част от световното турне на Филип Киркоров с шоу-спектакъла “Я” през септември 2017 г.