ВИП Пакети Foreigner - 9 май 2018, Арена Армеец София

ВИП Пакети Foreigner - 9 май 2018, Арена Армеец София
09 Май

ВИП Пакет

Сектор A.2.3

120.00 лв.
Сряда, 09 Май 2018 20:30
Купи
Арена Армеец София

ВИП пакетът включва:

• Посрещане на ВИП вход А0

• Паркомясто

• Персонално настаняване до избраното място

• Подарък за спомен от събитието

София е спирка в световното турне на една от най-успешните групи в историята на музиката

Рок иконите FOREIGNER ще разтърсят публиката в Арена Армеец с епично шоу в Деня на Европа – 9 май. Грандиозното събитие е част от световното турне на легендарните музиканти по повод 40-годишния им юбилей. По време на паметния концерт българските фенове ще чуят всички вечни класики на любимата си група – “Feels Like The First Time”, “Urgent”, “Waiting For A Girl Like You”, както и хит номер едно в световните класации “I Want To Know What Love Is”.

Рок величията са подготвили още една изненада за многобройните си верни фенове – 40 хита за 40 години на сцена, събрани в специален едноименен албум. В компилацията са включени и две напълно нови композиции, които FOREIGNER ще представят и пред българската публика по време на уникалното шоу в София.

С десет мултиплатинени албума, над 75 млн. продадени копия в целия свят и неподражаем музикален стил, FOREIGNER заслужено могат да бъдат отличени като една от най-успешните рок групи в света, а песните им са своеобразен химн за цели поколения. Mick Jones (китара), Kelly Hansen (вокали), Jeff Pilson (бас китара), Tom Gimbel (китара, саксофон), Michael Bluestein (клавишни инструменти), Chris Frazier (барабани) ще впечатлят с неповторима рок енергия и този път с разтърсващ лайв, за който ще се говори дълго.

Рок събитието на 2018 г. е на 9 май от 20:30 часа в Арена Армеец София.

Организатор e Moko Solution.